Punë të hapura » INFERMIER/E - Altenpfleger (Kujdes Personeli) - GjERMANI

INFERMIER/E - Altenpfleger (Kujdes Personeli) - GjERMANI

Infermier

Përshkrimi i punës

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient me baze ne Shtutgart - Gjermani, per rekrutimin e stafit për poziten:

INFERMIER/E Altenpfleger (Kujdes personeli në shtëpi të azilit për të moshuar).
Kushtet:
- Te keni te perfunduar shkollen e larte per infermieri,
- Njohje te gjuhes gjermane (Se paku Niveli B1),
- Nuk kerkohet eksperince pune.

Kërkesa për punë

Ofrohet:
- Kontrate afategjate e punes,
- Page mujore 2000 Euro Bruto plus bonuse,
- Shpenzimet e akomodimit mbulohen nga punedhenesi.

Verejtje:
Kerkohet te aplikojne vetem kandidatet qe kane termin per viza ne dy muajt ne vazhdim.

HR Partners (Pjese e Portal Pune Sh.p.k) është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.