Punë të hapura » Kamarier

Kamarier

Hoteleri

Përshkrimi i punës

HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient me seli ne Prishtinë, për rekrutimin e stafit për pozitat:
  1. Kamarier (2 Pozita)
Kushtet dhe Detyrat per Kamarier/e:
  • Kerkohet pervoje e punes;
  • Njohja e gjuhes angleze eshte e domosdoshme (njohja e gjuheve tjera te huaja eshte perparesi);
  • Punohet ne dy turne: 07:00 – 15:00 dhe 15:00 – 23:00.
  • Punohet 6 dite te javes.
  • Oret jashta orarit te rregullt paguhen shtese.

Kërkesa për punë

Na kontaktoni ne kete numer te telefonit: 049 43 43 66.Afati i fundit për aplikim: 20 Korrik 2019.

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.