Punë të hapura » Komercialist Në Teren

Komercialist Në Teren

Te Tjera

Përshkrimi i punës

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient me reputacion ne vend, per rekrutimin e stafit për pozitën:

Komercialist ne teren

Vendi i punes: Kilometri i 7-te Prishtine - Ferizaj.

Kushtet:
  • Të jeni person i motivuar dhe i përkushtuar,
  • Mosha mbi 28 vjeç,
  • Njohuri te programeve te Office,
  • Njohja e gjuhes angleze perparesi.

Kërkesa për punë

Ofrohet:
  • Kushte të mira të punes,
  • Paga 400 Euro (plus provizion nga targetet).
  • Kontratë afatgjate.
Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.Ju mendoni se jeni i duhuri?HR Partners është kontraktuar për rekrutimin dhe ju ftojmë të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj permes aplikimit.

Afati i fundit për aplikim: 15.09.2019.HR Partners (Pjese e Portal Pune) është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.