Punë të hapura » Kuzhinier/e (1),

Kuzhinier/e (1),

Hoteleri

Përshkrimi i punës

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient "Restaurant Tradicional", me seli ne Prishtinë, për rekrutimin e stafit për poziten:
 1. Kuzhinier/e (1 Pozite),
Vendi i punes: Prishtinë.
Kushtet dhe Detyrat per Kuzhinier:
 • Përgatit ushqimin duke perfshire menu tradicionale dhe nderkombetare;
 • Drejton dhe koordinon përgatitjen e ushqimit;
 • Investigon ankesat e klientëve;
 • Modifikon procedurat e punës ose proceset për të përmbushur afatet;
 • Inspekton objektet ose pajisjet në pajtueshmëri me rregullatoret respektive;
 • Detyra të tjera sipas nevojës.

Kërkesa për punë

 • Kerkohet pervoje e punes mbi 3 vjecare.
 • Punohet ne dy turne: 07:00 – 15:00 dhe 15:00 – 23:00.
 • Punohet 6 dite te javes.
 • Oret jashta orarit te rregullt paguhen shtese.
Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, aplikoni per kete pozite.

Apo na kontaktoni ne kete numer te telefonit: 049 43 43 66.

Afati i fundit për aplikim: 15 Qershor 2019.