Punë të hapura » Ndihmes Kuzhinier

Ndihmes Kuzhinier

Hoteleri

Përshkrimi i punës

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient "Restaurant-Fast Food", per rekrutimin e stafit për pozitat:

  1. Ndihmes Kuzhinier (2 Pozita)
Vendi i punes: Prishtine

Ofrohet:
  • Page 220-250 Euro;
  • Shpenzimet e ushqimit mbulohen nga punedhenesi.
Orari i punes per te gjitha pozitat: Jane dy nderrime, nga ora: 07:00 - 15:30 dhe 14:30-23:00.

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.
Aplikimi:Ndihmes Kuzhinier

Apo na kontaktoni ne kete numer te telefonit: 049 43 43 66.

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Kërkesa për punë

  • Te kete njohuri bazike te kuzhines ne pergatitjen e Fast Food;
  • Mosha 18-35 vjecare.