Punë të hapura » Recepcionist/e (GJK)

Recepcionist/e (GJK)

Hoteleri

Përshkrimi i punës

 • Pervoje pune nderveprimi me kliente;
 • Njohja e gjuhes angleze eshte e domosdoshme (njohja e gjuheve tjera te huaja eshte perparesi);
 • Aftesi te mira ne programet baze kompjuterike;
 • Planifikimi dhe organizimi i akomodimit dhe shërbimeve të tjera të pritjes se mysafireve;
 • Trajtimi i kërkesave dhe komenteve të klientëve si dhe adresimi i tyre;
 • Ndërlidhja e komunikimit me sektoret tjere te hotelit;
 • Hartimin e të dhënave statistikore të akomodimive.
 • Menaxhimi i punës dhe trajnimi i ekipit në recepcion;
 • Menagjimi i kalendarit te rezervimeve permes programeve kompjuterike;

Kërkesa për punë

 • Kerkohet pervoje e punes mbi 3 vjecare;
 • Punohet ne dy turne: 07:00 – 15:00 dhe 15:00 – 23:00.
 • Punohet 6 dite te javes.
 • Oret jashta orarit te rregullt paguhen shtese.