Punë të hapura » Reprezentuese Farmaceutike (Femer)

Reprezentuese Farmaceutike (Femer)

Te Tjera

Përshkrimi i punës

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient "Kompani Farmaceutike", per rekrutimin e stafit për poziten:

Reprezentuese e Medikamenteve Farmaceutike (Femer)

Vendi i punes: Prishtine.

Kualifikimet e kërkuara:
  • Të ketë të përfunduar fakultetin (fakulteti i mjekësisë përparësi);
  • Se paku 1 vite pervoje pune ne shitje te medikamenteve;
  • Të ketë integritet personal;
  • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
  • Shkathtësi komunikuese;
  • E gatshme që të punoj si pjesë e ekipit;
  • E gatshme të punoj nën presion të punës;
  • Leje te vozitjes, kategoria B, si dhe veture personale;
  • Mosha mbi 25 vjecare;Kërkesa për punë


Ofrohet:
Kushte te mira pagese. si dhe bonuese ne baze te realizimit.
Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.Aplikimi:

Afati i fundit për aplikim: 20 Tetor 2019.

HR Partners (Brend i Portal Pune Sh.p.k) është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.