Punë të hapura » Roje/Monitorues I Objektit

Roje/Monitorues I Objektit

Te Tjera

Përshkrimi i punës

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient me reputacion ne vend, per rekrutimin e stafit për pozitën:

Roje/Monitorues i objektit

Vendi i punes: Kilometri i 7-te Prishtine - Ferizaj.

Kushtet:
  • Të jeni person i motivuar dhe i përkushtuar,
  • Mosha 40 - 50 vjeç,
Detyrat:
  • Kujdeset per sigurine e objektit,
  • Raportimi tek menaxheri.

Kërkesa për punë

Ofrojmë:
  • Kushte të mira të punes,
  • Paga 280 Euro Neto.
  • Kontratë afatgjate.
Orari i punes:
16:00 - 08:00 dita vijuese pushim.

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.Ju mendoni se jeni i duhuri?

HR Partners është kontraktuar për rekrutimin dhe ju ftojmë të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj permes aplikimit, ose na kontaktoni ne kete numer te telefonit: 049 43 43 66.


Afati i fundit për aplikim: 18.08.2019.HR Partners (Pjese e Portal Pune) është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.