Punë të hapura » Sales Manager (Gjuhë Gjermane)

Sales Manager (Gjuhë Gjermane)

Call Center

Përshkrimi i punës

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient me reputacion ndërkombëtar, per rekrutimin e stafit për pozitën:
STELLE ALS KUNDENBERATERIN

W IR EXPANDIEREN UND SUCHEN DICH!  

Deine Aufgaben:  

·         Dein Arbeitsplatz ist zentral gelegen in Pristhinë
·         Dich erwarten nette und hilfsbereite KollegInnen
·         Ein super Arbeitsplatz mit enormem Entwicklungspotenzial
·         Abwechslungsreicher Arbeitstag mit innovativen Lösungen
·         Hohe Verdienstmöglichkeiten: Fixum plus Provisionen
·         Reichlich leckere Snacks und Obst, sowie Kaffee und Tee

Kërkesa për punë

Über uns:  

·         Zusammenarbeit und Koordination in der Verkaufsabteilung
·         Telefonischer Kundenkontakt (B2B) 
·         Selbständiger Aufbau, Erweiterung und Pflege des Kundennetzwerkes 
·         Übernahme der Verantwortung über qualitative und quantitative Verkaufsziele 
·         Präsentation unserer Dienstleistungen: Active Sourcing / Social Recruiting 
·         Beobachtung und Analyse des HR-Marktes   

Du fühlst Dich angesprochen? Dann bewirb Dich jetzt

HR Partners (Pjese e Portal Pune) është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.