Punë të hapura » SEKTORIST (5)

SEKTORIST (5)

Sektorist

Përshkrimi i punës

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient "Rrjet i marketeve", per rekrutimin e stafit për pozitat: 

 • SEKTORIST (Meshkuj) (5 Pozita)
Vendi i punes: Prishtine.

Kualifikimet e kërkuara: 
 • Të ketë të përfunduar se paku shkollen e mesme;
 • Të ketë integritet personal;
 • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
 • Shkathtësi komunikuese;
 • I/e gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;
 • I/e gatshëm të punoj nën presion të punës;
 • Të jetë fleksibil/e
Ofrohet: 
Kushte të mira pune, si dhe shpenzimet e ushqimit mbulohen nga punëdhënësi.
Orari i punes: Me dy nderrime, nga ora: 07:00 - 15:30 dhe 14:30-23:00.
Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Aplikoni duke dërguar CV-në tuaj permes sistemit Apliko per kete pune

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Kërkesa për punë

 • Të ketë të përfunduar se paku shkollen e mesme;
 • Të ketë integritet personal;
 • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
 • Shkathtësi komunikuese;
 • I/e gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;
 • I/e gatshëm të punoj nën presion të punës;
 • Të jetë fleksibil/e