Punë të hapura » UI-UX Designer

UI-UX Designer

Te Tjera

Përshkrimi i punës

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient me baze ne SHBA, per zyret ne Prishtine, rekrutimin e stafit për poziten: UI-UX Designer

RESPONSIBILITIES
 • Execute all visual design stages from concept to final hand-off to engineering
 • Conceptualize original design ideas that bring simplicity and user friendliness to complex roadblocks
 • Create wireframes, storyboards, user flows, process flows and site maps to communicate interaction and design ideas
 • Present and argument designs and key deliverables to peers and executive level stakeholders
 • Establish and promote design guidelines, best practices and standards

WORKING LOCATIONS & ADDITIONAL INFO
 • Location: Qyteza Pejton, Prishtinë, Republic of Kosova
 • Employment Status: 3-month paid internship with possibility to transition into a full-time job with salary, bonus program + other benefits.

Kërkesa për punë


REQUIRED SKILLS
 • Proven work experience as a UI/UX designer – preferably 2+ years
 • Demonstrable graphic design skills with a strong portfolio
 • Solid experience in creating wireframes, storyboards, user flows, process flows and site maps
 • Proficiency in the Adobe Suite and other visual design as well as wire-framing tools
 • Proficiency in HTML, CSS and JavaScript for rapid prototyping is considered an advantage
 • Experience working in an Agile/Scrum/Kanban development process
 • Excellent visual design skills with sensitivity to user-system interaction and user experience
 • Ability to solve problems creatively and effectively
 • Up-to-date with the latest Web and Mobile trends, techniques and technologies
 • BS in Human-Computer Interaction, Interaction Design, a Visual Arts subject or a relevant similar degree.
HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.