Punë të hapura » Vozites Kategoria B Dhe C (2)

Vozites Kategoria B Dhe C (2)

Vozites

Përshkrimi i punës

”HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient me reputacion ne vend, per rekrutimin e stafit për pozitën:

  • Vozites/ Kategoria B dhe C (2 Pozita)

Vendi i punes: Prishtine

Detyrat:
  • Bën shperndarjen e produkteve,
  • Bën organizimin e puneve ne depo,
  • Punësim stabil, kontrate te rregullt pune,
  • Paga sipas marreveshjes.
Orari i punes: 8:00 - 16:00.
Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.Ju mendoni se jeni i duhuri?

HR Partners është kontraktuar për rekrutimin dhe ju ftojmë të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj ne e-mail: hr@hrpartners.co (Ju lutemi te cekni ne subject poziten per te cilen aplikoni)

Afati i fundit për aplikim: 30.04.2018

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Kërkesa për punë

  • Jeni fleksibil dhe komunikativ.
  • Jeni një person i motivuar dhe i përkushtuar,
  • Te keni njohuri per punet ne teren,
  • Mosha 30 - 35 vjeç.